Ik had er meer van verwacht
Eerlijk, ik had hier echt meer van verwacht. Na alle enthousiaste berichten op Insta had ik zoveel zin om dit boek te lezen, maar ik vond hem een beetje okayish. Het was niet superslecht, maar ook zeker niet geweldig.
De verhaallijn is best leuk en ik vond het grappig om alle Nederlandse referenties te zien. Toch zaten er ook dingen in die me minder lagen.
Zo voelden Dani en Wouter eerder aan als 16 dan als 30-plussers. Ook vond ik dat ze weinig persoonlijke ontwikkeling doormaakten en kreeg ik geen connectie met ze. Soms raakte ik gefrustreerd omdat bepaalde keuzes of gebeurtenissen niet logisch waren.
De schrijfstijl en de setting vond ik dan weer wel tof. Ik kreeg meteen zin om een dagje Amsterdam te plannen!
Al met al las het boek prima weg, maar de personages lagen me niet echt. En eerlijk, ik had het niet gemist als ik het niet had gelezen.