Meer een misdaad roman
Doggerland is een fictief land in de noordzee waar nu de Doggerbank ligt. Deze fictieve omgeving is de basis voor de boeken van Maria Adolfsson. boek.
Karen Eiken Hornby stort zich op een moordzaak tijdens de Kerst om haar familie te ontlopen. Er is namelijk een man dood wordt aangetroffen op Noorö, het noordelijkste eilandje van Doggerland. Karen.
En stap voor stap start Karen het onderzoek op. Het gaat behoorlijk langzaam. En af en toe lijk het meer op het familie diner dan werkelijk een thriller. Pas op het laatst komt de spanning een beetje op gang.
Een boek over een misdaad maakt het nog geen thriller. En andersom geldt ook. Dit is meer een misdaadroman.
Ik vond het aardig boek, maar het was niet zo sterk als deel 1. Waar veel meer spanning in zat.
Helaas dus 3 sterren
Helaas dus 3 sterren