Begrip
De diagnose die Emile te horen kreeg is niet min. Zijn reactie is begripvol doch heb ik het moeilijk met zijn beslissing . Hij kon aan zijn dierbaren meedelen dat hij een laatste reis zou maken en geen verder contact zal nemen. Dit zou de ongerustheid deels wegnemen.
Toen hij joanne oppikte begon zijn avontuur.
Ik geraakte niet onmiddellijk in het verhaal. Eens ik begon met meereizen was ik vertrokken.
Hier en daar kwam er toch wat spanning in wel jammer dat er her en der herhalingen te lezen waren. Naderhand was het vrij duidelijk hoe het zou eindigen jammer want zo vloeide de spanning weg. Anderzijds werd de gekregen diagnose wel uitgewerkt. Een samenvloeiing met de besognes van Joanne gaf het het boek een hogere dimensie.
Verder werd De verhaallijn toch goed opgebouwd. Toch stel ik mij de vraag of het al dan niet iets korter kon verwoord worden. Voor de rest blijft het een goed en duidelijk verhaal.
Toen hij joanne oppikte begon zijn avontuur.