Bruid en bruidegom
Drie dagen voor hun huwelijk raken Nicci en Ethan betrokken bij een ongeval. Ze besluiten vluchtmisdrijf te plegen omdat er te veel op het spel staat.
Vooral voor Nicci weegt dit zwaar en ontstaat er een innerlijke tweestrijd: stapt ze naar de politie of verzwijgt ze hun geheim? Haar schuldgevoelens vormen de rode draad doorheen dit verhaal.
Het ongeval zorgt voor een aaneenschakeling van verschillende gebeurtenissen. Die zorgen ervoor dat je aandacht geen seconde verslapt en je het boek in een mum van tijd uit hebt. Deze gebeurtenissen voeren bovendien de druk op. Kunnen Nicci en Ethan hun betrokkenheid blijven verzwijgen en zijn er nog andere geheimen die ze voor elkaar bewaren?
Nicci is een echte people pleaser. In plaats van te doen wat goed is voor haarzelf kiest ze keer op keer voor het belang van de mensen rondom haar. Met wat er allemaal gaande is, wordt Nicci heen en weer geslingerd tussen allerlei emoties: wanhoop, angst, boosheid, verliefdheid...
Het boek deed me richting het einde van de ene in de andere verbazing vallen en las als een sneltrein. Daarom gaf ik Bruid en bruidegom meteen na het lezen 5 sterren. Achteraf, bij het schrijven van deze recensie, doken er toch enkele twijfels op over de geloofwaardigheid van bepaalde scènes. Het verhaal had me echter zo in z'n greep tijdens het lezen, dat ik er niet bij stil stond. Omdat ik het verhaal tijdens het lezen erg vermakelijk vond, blijf ik dan ook bij mijn eerste score.
Deze thriller leest heel vlot, bevat geen bloederige details en heeft een beperkt aantal personages waardoor het verhaal goed te volgen is. Als je fan bent van Freida McFadden, Sue Watson en Jeneva Rose, dan is dit zeker een thriller die je gelezen moet hebben!
Dankjewel aan VBK België en LS Uitgeverij voor het recensie-exemplaar!
Dankjewel aan VBK België en LS Uitgeverij voor het recensie-exemplaar!