Een eigentijds sprookje
Ik was onmiddellijk meegetrokken in het verhaal. Tessa is een hele sympathieke jongedame, die graag haar plan trekt en op onderzoek uittrekt. Ze lift en kan mee met een hele coole jongeman die imker is. Ik was blij dat ze veilig was bij hem. Hij boezemde mij direct vertrouwen in. De gesprekken die ze krijgen in de vrachtwagen zijn echt heel leuk en een beetje spannend. Hoe zal het verder gaan? Ze droomt al van hem... Waar zal haar dat brengen? De dialogen zijn verfrissend en laten het verhaal vlot vooruit gaan. Wanneer ze hem beter leert kennen, verneemt ze dat hij imker is. Geen gewone imker, maar een reizende imker. Ik vind het heel boeiend om zoveel te weten te komen over bijen en wat een reizende imker doet. Ik wist niet dat dat bestond. Echt heel interessant.
Na een tijdje moet hij eerst naar huis om zijn bijen te lossen en neemt haar mee. Dat verrast haar heel erg. Ze is in de wolken wanneer ze zijn woning ziet en kennis maakt met zijn ouders en zus. Ze voelt er zich heel welkom. Ze blijft er een tijdje logeren. Hoe het verder loopt, wil ik niet verklappen.
eraan. Ik vond het leuk om dit romantische en spannende verhaal te lezen. Af en toe moest ik glimlachen want het ontbreekt niet aan humor. En ook een erotische tint past er goed bij. Echt alle ingrediënten voor een echt feelgoodverhaal.