Wat als liefde niet mag?

Danielle Gemmel Danielle Gemmel
19 mrt 2021

Het is een doorleefd verhaal. Ik voelde mij even ondergedompeld in de onderwereld. Leest heel vlot mede dankzij de korte hoofdstukken. Ook de afwisselende personageperspectieven vind ik aangenaam. Ik kon de gedachten en de gevoelens goed volgen. De namen van Mitchell en Amanda wisselden mooi af. Dat deed het verhaal vlot vooruit gaan. Miranda heeft een vlotte schrijfstijl.

Ik voelde veel sympathie voor de twee hoofdpersonages die zo voor hun liefde willen vechten. Ik heb reeds heel wat films gezien over blank-zwart en vind dit heel erg. Ook vandaag zijn er zulke situaties en moeten mensen voor hun liefde vechten. We worden er nog steeds mee geconfronteerd. We kunnen het volgen in de Media. Ik wist ook niet zoveel over maffiapraktijken maar in deze reeks maak je kennis met de verschillende maffia’s die onze wereld beheersen en sterk beïnvloeden.

Dit is het eerste deel van een boeiende reeks over een verboden liefde die heel wat meemaakt. Telkens opnieuw mag die liefde er niet zijn en toch komt die steeds weer boven. Zal de liefde uiteindelijk alles overwinnen? Er zijn zes delen die ons telkens verder meenemen in dit spannend liefdesverhaal. De covers hebben telkens een andere kleur die wel past bij het verhaal. Zo krijg je een mooie reeks.

Meer recensies van Danielle Gemmel