Advertentie

Samenvatting:

In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf.
Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat: een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger.
Er is één uitweg: Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu, de gevaarlijkste draak van Firgaard -en ook de draak die verantwoordelijk was voor de totale verwoesting van haar stad.
Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met hulp van een stiekeme vriend - de slavenjongen Torwin, die toebehoort aan de familie van haar verloofde - moet Asha achter de waarheid zien te komen, ook al zet ze daarbij haar leven en dat van Torwin op het spel.

Een spannend meeslepend verhaal dat zich afspeelt in een fantasiewereld. Het verhaal is creatief, fantasierijk, spannend en absoluut bevat het een goed plot met verrassingen. Juist als je denkt te weten hoe het afloopt neemt het verhaal een wending die ik in ieder geval niet zag aankomen. Ik zou een dergelijk boek zelf niet uitgekozen hebben en ben Hebban dus wel erg dankbaar voor de aventskalender waar dit ebook achter deurtje 4 zat. Ik vind het absoluut een aanrader en heb er werkelijk van genoten.
Ik heb het boek 4 sterren gegeven voor plot, wending, avontuur, spanning en creativiteit. Ja, ik wil wel meer lezen!

Hebban, bedankt!

Reacties op: "De laatste Namsara"

162
De laatste Namsara - Kristen Ciccarelli
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker