Advertentie

Recensie voor “Wonderen verhalen” van Carla Kwakkel
Samenvatting:
Een leven vol wonderen en toch zo alledaags, bestaat dat in onze tijd nog? Volgens Carla Kwakkel wel. Dit is wat ze beschrijft:
Heb je weleens een wonder meegemaakt? Wij wel, en ons leven was nooit meer
hetzelfde. Zijn we zo bijzonder? Welnee, we zijn hele normale huis-tuin-en keukenchristenen. En dan heten we ook nog eens Kwakkel. Hoe gewoon kan het zijn!

Onze weg loopt niet altijd recht zo die gaat, van A naar B! Geen geasfalteerde Autoroute du Soleil op een zonnige zomerdag, maar hoe onbegaanbaar die weg soms leek, toch doen we het zo over als onze Gids dat vraagt. Wij hebben namelijk een geweldige Gids. Vaak zijn we onderuitgegaan, maar Hij hielp ons altijd weer overeind. Hij is door en door betrouwbaar en vindt het niet erg als je af en toe tegensputtert of Hem allerlei vragen stelt. Hij weet de weg en wij hebben ervaren dat je Hem blindelings kunt volgen. Er is maar één ding nodig: vertrouwen!
Ben je nieuwsgierig? Kom gezellig op de koffie op onze woon- en werklocaties en ik neem je mee in ons levensverhaal.

“Wonderen verhalen” is een prachtig boek die op vertellende wijze beschrijft hoe het leven van het echtpaar Kwakkel is verlopen. Verslavingsproblematiek op straat evangeliseren en hoe God hen leidt van de ene plaats naar de andere. Lopen op het water dat is hen wel geleerd. Het boek is op een vertellende wijze geschreven en geeft als het ware een kijkje in hun keuken. Dapper, vol geloof maar soms ook wankelend en ontmoedigd. Het is, eerlijk verteld, authentiek. Ik kan alleen maar diep respect voor hen opbrengen en dit boekje is een heerlijk weg leesboek die je af en toe even moet wegleggen om de gemoederen wat te laten kalmeren. Ik raad dit boek iedereen aan die denkt dat het leven van een christen altijd over rozen gaat!

Eerdere uitgave van deze auteur: "Ik ben Janne wel"

Reacties op: "Wonderen verhalen"

1
Wonderen Verhalen - Carla Kwakkel
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker