Advertentie

Recensie voor “Gerafelde vleugel” van auteur Marijke van Dijk

Samenvatting van “Gerafelde Vleugel”
Na het drama van haar werkgevers arrestatie en Emily's uithuisplaatsing keert Ellen Dunning terug naar Nederland. Maar ook hier wacht haar een onaangename verrassing. Haar goed bewaard verleden wordt te grabbel gegooid wat niet alleen voor haarzelf, maar ook voor haar familie verstrekkende gevolgen heeft. Hierdoor wordt Ellen gedwongen om kritisch naar zichzelf te kijken.
Tijdens zijn verblijf in de penitentiaire inrichting in de VS, worstelt Ryan om zich staande te houden in het complexe hiërarchische systeem van het gevangenisleven. Zijn advocaat doet er alles aan om Ryans onschuld voor de buitenwereld te bewijzen. Maar wie staat hem bij, op de plek waar men geen genade toont? Dan wordt Ryan op een ruwe manier wakker geschud en schreeuwt alles in hem om wraak.
Gerafelde Vleugel is het tweede deel van de Vlinderdans trilogie. Een boeiende trilogie waarin de lezer wordt meegezogen in het meeslepende verhaal over liefde, vergeving en herstel. Andere delen zijn: Gebroken Cocon en Vlinderdans

Ook het tweede deel van de Trilogie Vlinder is weer beeldend geschreven. Opnieuw is het alsof je meekijkt over de schouder van de hoofdpersonages. Het verhaal is een toevoeging op het eerste deel het maakt het verhaal completer. Ik ben nu al heel benieuwd naar het derde deel van de serie. Wat ik zo meesterlijk vind aan de serie is de manier waarop deze geschreven is, gedetailleerd en de personages zo goed uitgewerkt. Jammer vind ik de snelheid waarmee vergeven wordt. Ellen zou van mij best nog wat opstandiger mogen zijn. Al met al, een goed meeslepend verhaal met een mooi plot.


Reacties op: "Gerafelde vleugel "

6
Gerafelde Vleugel - Marijke van Dijk
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker