Advertentie

Recensie voor het boek “Hij kent mijn naam” van auteur Jolanda de Faria.
Alleen God kan op de brokstukken van ons bestaan iets nieuws beginnen.

Sophies bestaan lijkt te verzanden in eenzaamheid. Als Roos onverwacht op haar stoep staat, krijgt haar leven een nieuwe wending. Het diepe besef dat zij
wat voor anderen kan betekenen, doet haar opbloeien. Toch is niet iedereen blij met haar inmenging.
Christine overleeft ternauwernood een tragisch ongeluk, de afgelopen jaren zijn moeilijk geweest en het ontbreekt haar aan moed om te vechten voor haar
leven.
Ariaan maakt een zware tijd door; de vrouw met wie hij al ruim dertig jaar getrouwd is, wordt plotseling van hem weggenomen. Tijd om te rouwen krijgt hij echter niet, zijn beide dochters hebben zijn zorg en aandacht hard nodig. Daarnaast legt God hem een gebedslast op voor iemand met wie hij nooit meer iets te maken wil hebben. Hoe kan hij ooit de draad weer oppakken zonder zijn geliefde vrouw?
De levens van deze mensen worden op een wonderlijke manier met elkaar vervlochten; gaandeweg ervaart ieder op zijn eigen manier de persoonlijke aandacht van hun hemelse Vader.

Een roman met niet alleen een geweldig en verrassend plot, maar ook met een meeslepende en goed opgebouwde verhaallijn. Een verhaal die je in een middag uit wil lezen om dan tot de ontdekking te komen dat je nu wel weer moet wachten op een volgende “De Faria” Het geloofsovertuigend karakter van het boek is fenomenaal. Ik vind het een ontroerend boek en kan niet wachten tot het volgende boek verschijnt!
Deze recensie is geschreven door Esther Scholten auteur van de biografie “Liefde door scherven heen”

Reacties op: Hij kent mijn naam

7
Hij kent mijn naam - Jolanda de Faria
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,95
E-book prijsvergelijker