"Liefde in de lucht"

Esther 03 december 2019 Auteur
Samenvatting:

Liefde in de lucht is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van Laat me jou zijn en De mannenmaker. Liefde in de lucht gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond.

Na enige tijd haar roeping te zijn misgelopen door als serveerster te hebben werken heeft ze besloten iets te gaan doen wat haar echt leuk lijkt, stewardess zijn. Maar dat gaat niet zonder pardon. In dit eerste deel vliegt Hannah op haar eerste werkdag naar het romantische Parijs. Maar voor haar is het niet zo'n sprookje, zeker niet met de kordate en correcte Miranda als purser.

"Liefde in de lucht" is een gemakkelijk leesbaar boekje bijvoorbeeld voor wat loze uurtjes aan het strand. Hoewel, uurtjes, ik heb hem in kortere tijd uitgelezen. Ik vind het geen hoogstandje maar ook geen vervelend boek. Ik miste alleen wat diepgang en een echte feelgood vind ik het ook niet echt. Wel heb ik smakelijk gelachen om een aantal beschreven situaties. Zoals ik al zei, niet slecht, best aardig maar geen hoogstandje. Gewoon een lekker weg-leesboek voor als je niet geconcentreerd hoeft te lezen of gewoon geen zin hebt in pittige kost.

Ik geef het drie sterren maar zeker wel aardig.
Hebban bedankt voor dit derde adventskalender cadeau!

Meer recensies van Esther