Advertentie
    Kimberly Radder VIP Club

Dit boek verteld het verhaal over engelen, welke beïnvloed en gebruikt kunnen worden door mensen via zogenaamde icons. Liliath is een angel mage. Een van de sterkste ooit. Zonder enige schade op te lopen is zij in staat engelen op te roepen en aan haar te binden. Ze heeft een doel voor ogen en heeft hier 4 mensen voor nodig die alleen een deel van haar geliefde engel in zich hebben.

Het boek opent mooi met een introductie vanuit het verleden. Een kleine toelichting van wat nog gaat komen. Helaas blijft het daar ook bij en pakt het boek daarna een volledig ander tempo op. Het boek verloopt steeds trager en de schrijver is extreem uitgebreid in het vertellen hoe mensen eruit zien. Echter heeft dit helaas niet altijd een meerwaarde voor het verhaal.

Het taalgebruik gaat een beetje alle kanten op waardoor het net lijkt of de schrijver te hard zijn best heeft gedaan om een mooi geschreven boek neer te zetten. Alles voelde hierdoor zeer geforceerd.

Het hoofdpersonage Liliath had niets in zich wat er voor zorgde dat ze nog enigszins sympathiek overkwam. En dit is zeker een gemiste kans. Hiermee had het verhaal meer diepgang kunnen krijgen en ook veel meer liefde voor het verhaal op kunnen wekken.

Al met al had het verhaal zeer veel potentie, maar is hier helaas niet voldoende mee gedaan.

Reacties op: Helaas net niet

17
Angel Mage - Garth Nix
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker