Advertentie

Een duistere, meeslepende gothic novel. Eerste kennismaking met dit genre en met deze auteur maar het zal zeker niet de laatste zijn. The X-Files is hier niks tegen. Blackwell en Dawkins zijn de Mulder en Scully van het jaar 1891. Het is duidelijk dat er meer is tussen hemel en hel.
Wanneer een schip tegen de klippen loopt in een onbekend vissersdorpje staat heel het dorp in rep en roer en wordt de hulp ingeroepen van Jericho Blackwell. Jericho zelf nog aan het bekomen van een traumatisch voorval een jaar terug krijgt geen keuze en moet mee. Hij bijt zijn tanden in het schip. De beestachtige tot in detail beschreven gruwelijke moorden trekken een spoor richting Londen. Kunnen Blackwell en Dawkins de link op tijd vinden? En waarom wordt net Blackwell betrokken in deze zaak? Toeval, bestaat niet, alles heeft een reden maar de welke?
Kevin neemt je mee naar de donkere jaren 1891, met zijn wonderbaarlijke beschrijvingen heb je het gevoel dat je er bij bent, je ziet alles voor je gebeuren, je proeft het bloed letterlijk in de mond en ruikt de dood doorheen je neus. En je wil meer, je wil meer weten, mee graven en mee op zoek gaan naar de linken die als puzzelstukjes tot één groot geheel worden gevormd. Blackwell is een 447blz klipper die je geen moment gaat vervelen.

Reacties op: Duister en meeslepend

52
Blackwell - Kevin Valgaeren
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99 Bestel het e-book € 15,99
E-book prijsvergelijker