Advertentie

Vos en Wolf zijn dikke vrienden. Ze beleven samen mooie momenten. Het liefst van al staren ze in de avond naar de sterren in de hemel. Wolf weet dat hij ook een ster wordt maar vos weet dit nog niet. De dag nadien gaat vos op zoek naar wolf. Hij beklimt de bergen en roept zo hard als hij kan. Maar Wolf komt niet. Vos is verdrietig tot hij terug denkt aan de mooie momenten die ze beleefd hebben. Het is leven is toch mooi.

Wachten op Wolf is een prachtige prentenboek dat gaat over verlies en rouw maar ook over het terug recht krabbelen nadien. Een boek over veerkracht, verdriet, vriendschap en het leven. Er zijn zoveel mooie boodschappen in dit verhaal verwerkt!

De illustraties zijn fenomenaal! Er zijn zo mooie kleuren verwerkt en de achtergronden voelen zalig aan. Elke pagina zou ingekaderd aan de muur moeten hangen! De tekst is simpel en begrijpbaar. Een ideale prentenboek om met kinderen te spreken over verlies en hoe hiermee om te gaan.

Een boek om aan iedereen aan te raden. Het ziet er niet alleen adembenemend uit maar de boodschap van het verhaal is zelf ook hartverwarmend.

Reacties op: Hartverwarmend

5
Wachten op Wolf - Sandra Dieckmann
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners