sexy winter verhaal
De Amerikaanse Eva Roberts werd geboren in Amerika, maar verhuisde in 2015 naar Nederland, het geboorteland van haar moeder. Daar settelde ze zich in Amsterdam en werd auteur. Haar serie Geheimen uit de Harem zou even prikkelend zijn als het werk van onder andere EL James en Sylvia Day.
Het is kerstavond en Alma is helemaal alleen. Haar moeder heeft een nieuwe vriend en spendeert samen met hem haar vakantie in Benidorm en haar beste vriendin Esmee zal kerstavond met haar familie vieren. Maar Alma heeft een spannend afspraakje met de bouwvakker Jordy, die ze leerde kennen op een datingapp. Wanneer ze in haar sexy outfit op weg is naar hem, annuleert hij hun afspraakje op het laatste ogenblik. Wat aanvankelijk lijkt uit te draaien op een teleurstelling voor Alma, wordt helemaal goedgemaakt wanneer ze in de bar van het restaurant een knappe man leert kennen.
Mijn sexy Santa is een zinderende, sexy roman waarbij twee eenzame zielen voor even samenkomen. De auteur wist me vanaf de eerste pagina te grijpen met deze novelle. Naast het seksuele, romantische onderwerp gaat het verhaal ook over eenzaamheid.
Eva Roberts heeft een ontzettend fijne schrijfstijl, maar pas op voor de rode oortjes tijdens het lezen, want ze weet ook de hitte tijdens het verhaal goed op te voeren. En hoewel dit een ontzettend kort verhaal is, weet de auteur het hoofdpersonage Alma toch wel op een knappe manier neer te zetten.
Mijn sexy Santa was een fijne verrassing en een leuk tussendoortje. Hopelijk zal de auteur nog meer schrijven dan de vele kortverhalen want dit smaakt naar meer. Fans van EL James zullen zeker genieten van het werk van Eva Roberts. 4 sterren.