Love it!

Akke Froukje Akke Froukje
19 mrt 2020

Scones en spotlights is het eerste deel van de serie over de vriendinnen Cleo, Kim, Sophie en Abigail. In dit deel staat Cleo centraal die in koffietafel The Rolling Scones werkt; elke week meedoet met een yoga-klasje (en verliefd is op Sjoerd die ook elke keer meedoet) en van muziek houdt. Cleo wil graag naar het conservatorium, maar hiervoor werd ze afgewezen.
Op dit moment is haar enige muzikale bezigheid op de bank zitten en een beetje meespelen op de gitaar. Op een karaokeavond wordt Cleo door haar vriendin op het podium gezet. Sophie filmt het gezongen lied en laat het in haar vlog terugkomen. Dan gaat het karaokelied van Cleo viral en komt haar muziekcarrière in een stroomversnelling! Dit is waar ze altijd van heeft gedroomd! Toch?

Wat een lekker verhaal is dit! Het verhaal loopt zeer vlot. De gebeurtenissen worden razendsnel afgewisseld. Je hoeft je dus geen moment te vervelen. Tijdens het lezen komt je veel te weten over Cleo. Ze is een tevreden meid die soms ietwat onzeker is. Er wordt in het verhaal genoeg nieuwsgierigheid gewekt om door te lezen. Naast Cleo worden haar vriendinnen ook goed neergezet; alvast als introductie op de volgende delen van deze serie. De vriendinnen hebben allemaal hele verschillende karaktereigenschappen. Deze worden duidelijk naar voren gebracht. Ik denk dat iedereen zich wel kan identificeren met Cleo of een van haar vriendinnen. Ik kijk er erg naar uit om het volgende deel te lezen! Deze zal over Kim gaan; een naïeve meid, die soms wat te veel vertrouwen in de mensheid heeft.

Meer recensies van Akke Froukje