Advertentie

begin ik zoals altijd met de titel in dit geval Satya. Voor ik het boek las wist ik niet goed waar de titel op sloeg maar al heel snel in het boek lees je dat Satya waarheid betekend en dat past echt uitstekend bij het boek. De cover is geweldig het blauw van de titel en het oog van de vrouw spatten van de cover af. Daardoor zou ik dit boek in de boekhandel ook snel uit het rek pakken.

Dan gaan we naar het verhaal zelf! Het valt me op dat we ook veel leren over het privé leven van Rani Diaz en ik merk dat ik dat prettig vind. Op die manier snap je namelijk beter waarom ze op een bepaalde manier reageert op situaties. Het zusje van Rani die in dit deel van de boeken van Sterre Carron een beetje een rebelse afslag neemt vind ik ook een prettig toevoeging aan het verhaal.

De eerste moord knalt er gelijk in en deze vind ik ook echt ontzettend sterk neergezet. Tot en met alle ranzige details. Het valt me dan ook op dat vooral de moorden erg sterk zijn neergezet deze worden heel beeldend omschreven en slepen je mee het verhaal in. Daar in tegen vind ik de onderzoeken naar de moord wat vlak ik mis vooral wat details. De plot daarin tegen had ik weer niet zien aankomen en vond ik ontzettend goed.

Een uitgebreide recensie vind je op mijn blog

Reacties op: Een spannende zoek tocht naar de dader.

111
Satya - Sterre Carron
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker