Geen moment verveeld

Lucette 06 oktober 2022
Dag van de zon is het tweede deel in de Madeline Dawson serie en gaat verder van deel één, Zon van de nacht is opgehouden. Madeline lijdt nog altijd aan geheugenverlies. Ze vindt een thuis bij de mensen die in haar verleden ook een grote rol hebben gespeeld. Als gevolg hiervan raakt ze betrokken bij gevaarlijke missies, waarin zij een grote rol speelt.

Ook in dit tweede deel herken je weer de geheel eigen stijl van Jerrad Hoff. Het verhaal is spannend en boeiend. Deze keer komt er meer politiek bij kijken, maar dit is op een mooie manier verweven in het verhaal. Telkens als het verhaal heel eventjes lijkt te gaan voortkabbelen, gebeurt er iets onverwachts. Ook met dit tweede deel heb ik me geen moment verveeld. Madeline blijft een personage om een soort van haat liefde verhouding mee te hebben, maar wel zo, dat mijn nieuwsgierigheid telkens weer gewekt werd.

Het is lastig iets te zeggen over dit verhaal zonder spoilers weg te geven. Daarom: heb je genoten van deel één? Ga dan zeker verder met deel twee. Waarschijnlijk zul je dan net als ik na dit tweede deel blij zijn dat er nog een derde deel is!

Meer recensies van Lucette

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.