Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Margreet de Haan

Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Lezers kunnen hun persoonlijke top 25 samenstellen met de mooiste boeken die ze ooit hebben gelezen. Op basis van al deze persoonlijke favorieten wordt in september de eerste Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van Margreet de Haan, mede-eigenaar van Boekhandel 't Spui te Vlissingen en veellezer!

Margreet de Haan is mede-eigenaar van Boekhandel 't Spui te Vlissingen en veellezer! Ze is Boekverkoper van het Jaar 2017/2018. De jury roemde haar bijzondere en sfeervolle winkel, maar gaat ook in op haar persoonlijkheid. 'Margreet organiseert activiteiten, neemt initiatieven. Haar persoonlijkheid zorgt ervoor dat ondernemerszin wordt gecombineerd met een warme band met klanten én Vlissingen,' zo staat te lezen in het juryrapport.  

'Vijfentwintig is veel te weinig, ik had er gemakkelijk een top 100 van kunnen maken dus veel moeten weglaten met pijn in 't hart maar oké..een top 25 is een top 25! Ook vond ik het lastig een 'ranking' te maken want het blijft appels met peren vergelijken. Laat ik dan zeggen dat al deze 25 titels me even lief zijn!'

Margreet de Haan

Mijn nummer 1

'Het boek is me lief om meer dan één reden maar tegelijkertijd vind ik het heel lastig om te zeggen wat ik het allermooiste boek aller tijden vind. Maar de beklemmende sfeer én het ontroerende in dit boek blijven me altijd bij.'

1
2
3
4
5

Bekijk hier de complete top 25

Meer top 25's

Wat zijn jouw 25 mooiste boeken ooit?

Op hebban.nl/1000 kun je nu ook jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las samenstellen. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je het hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. Je top 25 is natuurlijk een levend document. Je kunt hem het hele jaar door aanpassen.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de populairste top 25's van Hebban-lezers.

Klik hier en begin direct!

Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Margreet de Haan

 

Gerelateerd

Over

Jaap Robben

Jaap Robben

Jaap Robben (1984) is een veelzijdig schrijver, dichter en theatermaker. Van 200...

Gesponsorde boeken