Advertentie

Met goede verwachtingen ben ik aan De Minnares begonnen. Wat een psychologische thriller zou zijn is voor mij een tegenvaller geworden.

De spanningsboog is van begin tot eind best vlak te noemen. Aan het begin en eind is er een korte opleving door de gebeurtenis en de uiteindelijke ontknoping. Het tussenliggende deel is niet heel erg verheffend door de informatie die je als lezer krijgt.

Het boek is geschreven vanuit 3 hoofdpersonages die allemaal hun eigen problemen hebben. De uitwerking hierbij is steeds in de ik vorm, waardoor je niet heel erg stevig in het verhaal wordt meegenomen. meermaals wordt je gedurende het verhaal ook weer meegenomen naar het verleden van de personages. Vooral bij Emma is dit het geval. Omdat het ook in enkele gevallen herhalend is, begon dit zelfs een beetje te vervelen.

De personages hebben hun eigen problemen, maar door de uitwerking van het verhaal komt dit niet heel sterk binnen. De Minnares heeft daardoor heel weinig spanning en is daardoor helaas geen topper. 2,5 ster geef ik dit boek.

Reacties op: Tegenvallende uitwerking

288
De minnares - Camilla Grebe
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker