Weer een steengoed boek!
Je stapt in de lift en dan blijft hij hangen. De lift blijft hangen en dan krijg je telefoontje dat je nog een uur te leven heb.
In paniek bel je vriend. Die stel je gerust en je stapt in je auto met chauffeur. 1 uur later voltrekt het lot en ben je dood.
Het slachtoffer is een bekende van de politie. Als jongeren zat hij in een groep die tijdelijk werd vastgehouden door een moordenaar. Maar ze zijn een ontsnapt. Nu komt een van deze groep met een boek over deze ontvoering. Heeft de publicatie van dit boek met deze moord te maken.
Helen zit in een race tegen klok om alle vier de slachtoffers van toen te beschermen. Wint zij de strijd?
Het taal gebruik is weer zoals van Alridge gebruik. Eenvoudig. Helen is wel ietsje milder in dit boek. Maar ze kent nog steeds haar grenzen niet.
Superspannend verhaal, waarin je het boek in een boek kunt vinden over de ontvoering.
5 sterren want ik kan geen minpunt vinden.
5 sterren want ik kan geen minpunt vinden.